Epres spiráltorta

2018. május 26. - Falatka Műhely

Gyereknapra készítettem ezt a tortát. Gyors, egyszerű és szuperfinom �.

Hozzávalók:
1 piskótalap (receptet megtaláljátok a facebook oldalamon)
25 dkg mascarpone
10 dkg porcukor
fél cirom leve
fél üveg eperlekvár
díszítéshez eper

A piskótát egyenlő csíkokra vágjuk, majd megkenjük eperlekvárral (5 db kb 5 cm-es csík).
Spirál alakban feltekerjük, egymáshoz tapasztva.
Amikor az utolsó piskótát is feltekertük picit összenyomjuk, hogy rendesen illeszkedjenek egymáshoz.
Gyorsan elkészítjük a mascarponés krémet, amivel a tortánkat bevonjuk. A mascarponét, porcukorral, citromlével alaposan kikeverjük és bevonjuk a tortánkat.
Eperrel díszítjük.
Jót tenne neki 1-2 óra pihentetés, de ez nálunk gyakorlatilag lehetetlen.. �

A bejegyzés trackback címe:

http://falatkamuhely.blog.hu/api/trackback/id/tr5814004390

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Edina Vamosi 2018.05.26. 16:18:32

Hihetetlenül ügyes vagy!!!