Isteni finom desszert...egy “csekélység”, mint ahogy a neve is mutatja.
Vendégvárónak sem utolsó, előre elkészíthető mert nagyon jót tesz neki a “pihenőidő”.
Hozzávalók:
25-30 db babapiskóta
2 dl frissen facsart narancslé
15 dkg csokoládé
Krémhez:
3 dl habbá vert tejszín
1 mascarpone
10 dkg porcukor
1 cs. gesztenyemassza
A hozzávalókat összekeverjük, és a krém készen is van :-) .
A babapiskótákat megmártjuk a narancslében. Sorba rétegezünk 8-10 db-ot, majd rátesszük a krém 1/3-át.
Újra mártott babapiskóta, és krém.
Ennek a krémnek a tetejére csurgatunk a megolvasztott csokit. Rá megint a babapiskóta és a maradék krém.
Tetejét ízlés szerint díszíthetjük tejszínhabbal, gesztenyemorzsával.