Falatka Műhely

Gesztenyés trifle

2019. január 20. - Falatka Műhely

Isteni finom desszert...egy “csekélység”, mint ahogy a neve is mutatja.
Vendégvárónak sem utolsó, előre elkészíthető mert nagyon jót tesz neki a “pihenőidő”.


Hozzávalók:
25-30 db babapiskóta
2 dl frissen facsart narancslé
15 dkg  csokoládé
Krémhez:
3 dl habbá vert tejszín
1 mascarpone
10 dkg porcukor
1 cs. gesztenyemassza

A hozzávalókat összekeverjük,  és a krém készen is van :-) .
A babapiskótákat megmártjuk a narancslében. Sorba rétegezünk 8-10 db-ot, majd rátesszük a krém 1/3-át.
Újra mártott babapiskóta, és krém.
Ennek a krémnek a tetejére csurgatunk a megolvasztott csokit.  Rá megint a babapiskóta és a maradék krém.
Tetejét ízlés szerint díszíthetjük tejszínhabbal, gesztenyemorzsával.

A bejegyzés trackback címe:

https://falatkamuhely.blog.hu/api/trackback/id/tr3814574526

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása