Gyereknapra készítettem ezt a tortát. Gyors, egyszerű és szuperfinom �.
Hozzávalók:
1 piskótalap (receptet megtaláljátok a facebook oldalamon)
25 dkg mascarpone
10 dkg porcukor
fél cirom leve
fél üveg eperlekvár
díszítéshez eper
A piskótát egyenlő csíkokra vágjuk, majd megkenjük eperlekvárral (5 db kb 5 cm-es csík).
Spirál alakban feltekerjük, egymáshoz tapasztva.
Amikor az utolsó piskótát is feltekertük picit összenyomjuk, hogy rendesen illeszkedjenek egymáshoz.
Gyorsan elkészítjük a mascarponés krémet, amivel a tortánkat bevonjuk. A mascarponét, porcukorral, citromlével alaposan kikeverjük és bevonjuk a tortánkat.
Eperrel díszítjük.
Jót tenne neki 1-2 óra pihentetés, de ez nálunk gyakorlatilag lehetetlen.. �