Hozzávalók:
Keksz alaphoz:
125 g zabkeksz darálva
10 dkg olvasztott vaj
Joghurtos réteghez:
60 dkg natúr joghurt (házi a legjobb)
20 dkg málna (télen a fagyasztott)
15 dkg cukor
2 ek zselatin
30 dkg habbá vert tejszín
1 cs vaníliás cukor
Díszítés:
tejszínhab
gyümölcs
csoki
26 cm-es tortaformába simítjuk a kekszes-vajas alapot. Hűtőbe tesszük, elég neki annyi idő amíg a joghurtos krémünket elkészítjük.
A joghurtot a cukrokkal elkeverjük, és langyosítani kezdjük. Beletesszük a málnát és a zselatint. Addig melegítjük amíg a zselatin felolvad (ne főzzük!).
Ezután alaposan belekeverjük a habbá vert tejszínt.
Ezt a masszát ráöntjük a kekszes alapra. Hűtőbe tesszük 2-3 órára.
Ízlés szerint díszítjük.