Hozzávalók:
Tészta:
5 tojás
15 dkg cukor
13 dkg liszt
2 dkg kakaópor
2 ek olaj
Krém:
3 dl tej
3 ek cukor
1 cs vanilia pudingpor
10 dkg vaj
Tetejére:
30 dkg eper
zselatin
A sütőt előmelegítjük 180 fokra, egy 23x 34 cm-es tepsit kibélelünk sütőpapírral.
A tésztához az egész tojásokat a cukorral habosra keverjük, majd apránként beleszórjuk a lisztet, kakaóport és végül az olajat is beledolgozzuk.
A kibélelt tepsibe tesszük és 12 perc alatt megsütjük, majd kihűtjük.
A krémhez megfőzzük a pudingot és kihűtjük, majd krémesre keverjük a vajjal együtt. Rákenjük a kakaós piskótára.
Az epret eloszlatjuk a krém tetején és zselatinnal áthúzzuk a tetejét (zselatint a zacskón feltüntetettek szerint készítsük el).
Kb. fél órára hűtőbe tesszük, majd felszeleteljük.